SUBMENU

Duorolgordijnen

Duorolgordijnen zijn de nieuwste trend in de wereld van de raamdecoratie. Het systeem bestaat uit een dubbele laag rolgordijndoek die horizontaal gestreept is. De ene streep transparant en de andere dicht. De lagen bewegen langs elkaar zodat u de keuze heeft uit een semitransparante of compleet dichte look. Zo bepaalt u zelf de lichtinval en privacy in uw woonkamer.

Kwaliteit en garantie 
Voor onze duorolgordijn doeken selecteren wij enkel de beste materialen. Een breed assortiment doeken zijn speciaal geselecteerd op basis van onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid, zodat u langer plezier hebt van de duorolgordijnen. Dezelfde eisen stellen wij op aan de systemen: u wilt natuurlijk dat de gordijnen mooi en soepel blijven bewegen. Daarom geven wij op onze systemen 5 jaar garantie. En om u alvast een prijsindicatie te geven, kunt u op deze pagina de basisprijs al berekenen. Let hierbij op dat dit enkel een basisprijs is en hoger kan uitvallen indien u kiest voor duurdere materialen. Wij leveren de duorolgordijnen tot een maximale grootte van 260cm hoog en 260cm breed. 

Contact 
Duorolgordijnen zijn een relatief nieuw product. Wij kunnen ons daarom voorstellen dat u niet zo goed weet voor welke soort of maat u moet kiezen. Wij komen graag de diverse mogelijkheden, toepassingen en doeksoorten persoonlijk met u bespreken. Dat doen wij geheel kosteloos, bij u thuis, zodat we u enkel het beste kunnen aanbevelen. Wilt u gebruik maken van onze extra service? Maak dan vrijblijvend een afspraak op deze pagina.Ook als u liever komt kijken in onze showroom, kunt u het beste gebruik maken van die pagina. Heeft u vragen? Bel dan op werkdagen tussen 10.00u en 14.00u naar 023-5322010 of stuur een e-mail naar info@onelwindowdressings.nl.

CBW erkend