Elektrische bediening

Toegevoegd op: 23-11-2011

Kies voor het comfort van elektrische bediening!
 
Afstandsbediening, groepsbesturing, aansluiting op domotica, … alles is mogelijk!
 
Onze producten kunnen op verschillende manieren gemotoriseerd worden voor ultiem bedieningscomfort.

lees verder


Sponsor van Koffietijd!

Toegevoegd op: 30-08-2011

 

Onel Windowdressings is een van sponsors van ‘Koffietijd’.

Om het nieuwe seizoen fris te starten heeft Michiel de Zeeuw het Koffietijdhuis flink onder handen genomen. Een compleet nieuw interieur is het gevolg! En het Staat prachtig! Onel Windowdressings heeft hierbij de nieuwe gordijnen geleverd.

Elke aflevering van Koffietijd bestaat uit dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken, zoals de gast van de dag en de foto van de dag en maakt kok Caspar Bürgi dagelijks een heerlijke maaltijd voor onze presentatrices Pernille La Lau, Quinty Trustfull en Loretta Schrijver!

lees verder


WIN! kaarten voor de Woonbeurs Amsterdam

Toegevoegd op: 06-07-2011

WIN! Kaarten voor de woonbeurs Amsterdam.

'Like' onze Facebook pagina voor 20 september en maak kans op gratis kaarten voor de Woonbeurs Amsterdam 2011.

Klik op de link: http://www.facebook.com/pages/Onel-Windowdressings/157164584317144

Of klik op de ‘Like’ button rechtsonder op de homepage. 

lees verder


Onel Windowdressings op de Woonbeurs Amsterdam

Toegevoegd op: 05-07-2011

Onel Windowdressings staat voor de 6e keer op de Woonbeurs Amsterdam.

Of je nu net verhuisd bent of hebt besloten om te blijven zitten waar je zit: je huis mag gezien worden. Je huis moet thuis voelen zodra je de voordeur open doet. “Ga je huis leuk maken”, zegt interieurontwerper Jan de Bouvrie terecht. Nergens kan dit zo goed als op de Woonbeurs Amsterdam want hier vind je alle woonstijlen, negen dagen lang, op één plek en kun je terecht voor kleine en grote veranderingen in je (nieuwe) huis. Bespaar jezelf uren zoeken naar de juiste raambekleding, zonwering, bank, lamp of tafel.

lees verder


Energiebesparende en zonwerende producten.

Toegevoegd op: 27-05-2011

Energiebesparende doeken houden in de zomer de warmte buiten en zorgen in de winter voor minder warmteverlies. Dit resulteert niet alleen in flinke besparingen op uw energiekosten, maar ook in verminderde uitstoot van CO2.

 

lees verder


Onel Windowdressings sponsor RTL4 programma

Toegevoegd op: 22-03-2011

Onel Windowdressings is een van sponsors van het nieuwe RTL4 programma ‘Welcome Home’.

Welcome Home draait om mensen die altijd voor een ander klaarstaan en zichzelf daarbij al jaren wegcijferen. Mensen die tegenslag hebben moeten verwerken als ziekte, brand, scheiding of een verkeersongeluk. Mensen die hun woonsituatie daardoor hebben verwaarloosd. Kortom: mensen die een nieuwe start verdienen.

lees verder


Nieuw kantoor en showroom geopend

Toegevoegd op: 21-03-2011

Ons nieuwe kantoor en showroom is nu officieel geopend!

Naast onze vertrouwde werkwijze aan huis is het vanaf nu ook mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen om in alle rust geadviseerd te worden over de mogelijkheden voor uw raambekleding. Met deze service richten wij ons voornamelijk op de doe-het-zelfers die zelf gaan inmeten en ook zelf gaan monteren. Als de klant ervoor kiest om alles zelf te gaan doen bieden wij hierbij 20% korting op al onze producten.

Uiteraard is onze showroom ook voor de klant die zich eerst wil oriënteren in de mogelijkheden in raambekleding voordat wij aan huis langskomen met onze producten.

lees verder


vorige 1 2 volgende