SUBMENU

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn te vergelijken met rolgordijnen die om een zeer strak paneel zijn bevestigd. De gordijnen zijn ideaal voor grote raampartijen, maar kunnen tevens gebruikt worden als schuifdeur of afscheidingswand. Een paneelgordijn laat u op maat maken door Onel Windowdressings in Haarlem.

Mooie effecten
Een paneelgordijn is geheel naar uw eigen unieke stijl te ontwerpen. Zo hebt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om baleinen te plaatsen op het doek, voor een mooi en bijzonder effect. En zelfs het railsysteem, waarin de paneelgordijnen worden geplaatst, zijn in vele soorten designs te verkrijgen. Op deze manier creëert u een zonwering of kamerscheiding op een geheel unieke wijze. Ziet u het gordijn liever wat nonchalanter hangen? Kies dan voor een rolgordijn.

Contact 
De mogelijkheden die u hebt met paneelgordijnen zijn zeer diverse. Hebben wij uw interesse gewekt, maar heeft u toch nog vragen, bespreek deze dan met ons. Wij komen u graag tips en advies geven. Voor een afspraak kunt u het beste gebruik maken van dit formulier op onze site. Wij komen dan bij u langs om te meten en adviseren. Vervolgens komen wij het paneelgordijn bij u monteren. Geheel kosteloos, want dat hoort bij onze service. Hebt u vragen? Belt u dan naar het nummer 023-5322010 of stuur een e-mail naar info@onelwindowdressings.nl.

CBW erkend