SUBMENU

Plissé gordijnen

Plisségordijnen kenmerken zich door een stof die zigzag in plooien is gevouwen en gestreken. Deze raamdecoratie is bij uitstek geschikt voor bijzondere raamvormen. Bovendien regelt u zelf de lichtinval en privacy in uw interieur.

Voordelen
Plisségordijnen kennen een groot aantal mogelijkheden wat de uitvoering betreft. De gordijnen en bijbehorende systemen kunnen geleverd worden in de meest uiteenlopende vormen, zodat zelfs de complexere raamsituaties voorzien kunnen worden van een plisségordijn. Als u besluit raamdecoratie bij Onel Windowdressings te kopen, geniet u van vele voordelen:

  • Geen extra kosten bij onze extra huisservice: wij komen gratis bij u aan huis, waar wij u adviseren, de maten opmeten en het plisségordijn na bestelling ook monteren.
  • Op onze systemen zit een garantie van 5 jaar.
  • Als u geen gebruik wilt maken van de extra service, krijgt u maar liefst een korting van 20 procent op de gekozen producten.
  • Door de mogelijkheid om zelf een basisprijs te berekenen weet u al vroeg waar u aan toe bent. Let er wel bij op dat de kosten hoger kunnen zijn door het gebruik van bijvoorbeeld een duurdere stof. De plisségordijnen die wij leveren zijn maximaal 350cm breed en 250cm hoog.

Contact
Onel Windowdressings kent een groot assortiment aan plisségordijnen. Indien u hier meer informatie over wilt, neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen (op werkdagen tussen 10.00u en 14.00u) naar 023-5322010 of een e-mail sturen naarinfo@onelwindowdressings.nl. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden. Wilt u gebruik maken van de extra huisservice die wij u te bieden hebben? Vul dan dit formulier in voor een afspraak. Het formulier kunt u ook gebruik maken als u geen gebruik wenst te maken van de service, maar liever komt kijken in de showroom.

CBW erkend