SUBMENU

Prijzen vouwgordijnen

Bij Onel Windowdressings vindt u voor scherpe prijzen de vouwgordijnen van uw dromen. En met meer dan 800 stoffen in onze collectie, heeft u een ruime keuze. Of u nu op zoek bent naar een vouwgordijn met een eenvoudige uitstraling of liever kiest voor een echteeyecatcher, wij hebben het allemaal!

Extra service 
De prijzen van vouwgordijnen kunnen zeer uiteen lopen. Als u besluit te bestellen bij Onel Windowdressings bent u zeker van zeer voordelige prijzen. Bovendien geniet u van extra gratis service. Wij komen namelijk zonder extra kosten bij u thuis kijken. Wij geven u kosteloos advies en wij nemen de maten voor u op. Ook voor de montage van vouwgordijnen berekenen wij geen extra kosten. De prijzen van onze vouwgordijnen zijn dus inclusief al deze bijkomstigheden. Want wij hebben een goede service zeer hoog in het vaandel staan. Laat u niet achteraf verrassen en kijk alvast bij onze prijsberekenaar voor een prijsindicatie. Let op: het gaat hier om een basisprijs. Het kan zijn dat de prijzen van uw vouwgordijnen iets hoger komen te liggen vanwege het gebruik van andere materialen.

Contact
Voor vragen of overige informatie kunt u met ons contact opnemen op verschillende manieren:

  • U kunt bellen naar 023-5322010 (op werkdagen tussen 10.00u en 14.00u)
  • Ook kunt u mailen naar info@onelwindowdressings.nl
  • U kunt ook een fax sturen naar: 023-5322012

Voor het maken van een afspraak (bij u aan huis of in de showroom), kunt u gebruik maken van het afspraakformulier. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

CBW erkend