SUBMENU

Raambekleding in het Gooi

Raambekleding bestellen in het Gooi doet u voordelig bij Onel Windowdressings. Hier vindt u werkelijk alles op het gebied van zonwering en raambekleding.

Waarom Onel Windowdressings? 
Het concept van Onel Windowdessings is dat wij de raambekleding op afspraak naar uw huis in het Gooi (en ook daarbuiten!) brengen. Tijdens een afspraak bij u thuis wordt er door ons geadviseerd, ingemeten en na bestelling wordt de raambekleding ook bij u opgehangen of gemonteerd. Voor deze service worden geen extra kosten in rekening gebracht. Bovendien laten wij u niet zomaar naar de prijs gissen: op onze site vindt u namelijk de mogelijkheid om bij iedere soort raambekleding de basisprijs te berekenen. Dit voorkomt vervelende verrassingen achteraf. Kortom, voor een betrouwbare partner in raambekleding in de buurt van het Gooi komt u naar Onel Windowdressings! 

Contact 
Raambekleding bestellen in het Gooi doet u snel en eenvoudig via ons afsprakenformulier.Heeft u vragen? Stel ze ons gerust. Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via één van de volgende manieren:

  • Stuur een mail naar info@onelwindowdressings.nl;
  • Bel ons via telefoonnummer 023-5322010;
  • Of neem contact op per fax via 023-5322012.
CBW erkend