SUBMENU

Verduisterend rolgordijn

Een verduisterend rolgordijn van hoogwaardige kwaliteit koopt u bij Onel Windowdressings in Haarlem. Onel Windowdressings biedt u zeer veel verschillende mogelijkheden op het gebied van rolgordijnen. Wij bieden u een zeer breed assortiment rolgordijnen in allerlei soorten en maten, kleuren en dessins.

Diverse mogelijkheden
Het assortiment rolgordijnen van Onel Windowdressings is zeer gevarieerd. De doeken lopen uiteen van een transparant tot compleet verduisterende rolgordijnen. Alle rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Ook hebben wij speciaal zonwerende doeksoorten die het zonlicht en de warmte buitenshuis kunnen houden. U bent bij Onel Windowdressings zeker van een functioneel, maar ook decoratief verduisterend rolgordijn, met bovendien kwaliteit en duurzaamheid als grote pluspunten. Maak meteen een afspraak en wij komen de mogelijkheden persoonlijk bij u thuis toelichten en laten zien.

Contact 
Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt en wilt u graag meer weten over een de mogelijkheden van een verduisterend rolgordijn van Onel Windowdressings? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor een afspraak maakt u gebruik van onsafsprakenformulier. Voor overige vragen en informatie kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 023-5322010 of stuur een e-mail naarinfo@onelwindowdressings.nl.

CBW erkend